Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dolphin Dynamic Wave 100

Maytronics
1.485.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 19.

Automata medencetisztító robot közületi medencék padló-, az oldalfalak- és a vízvonala tisztítására. Ajánlott medencehossz 25 m.

Garancia: 24 hónap vagy 3000 óra

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Magyar szerviz
Magyar szerviz
1.485.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Dolphin Dynamic WAVE 100 CB nagyon hatékony, automatizált medence tisztító a kis- és közepes méretű intézményi medencékhez, 25m-es medence hosszúságig. Professzionális tisztítási teljesítményt nyújt, nagy élettartamú, költséghatékony működéssel párosítva. Fejlett giroszkópos rendszer segítségével tapogatja le a medence egészét, a padlót, a falakat és a vízvonalat. Porszívó – Gyroskop – navigációs rendszere segítségével a medence alját rendszeresen és hatékonyan tisztítja. A nagy kapacitású szűrőtér kiszűr minden típusú szennyeződést, így a medence minden használat után csillogóan tiszta marad. Működési ciklus: 4 / 6 / 8 óra. Korlátlan használat. Súlya 11 kg és 24 hónapos garancia jár hozzá.

Caddy

Hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa.

De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!