Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dolphin M700 medencetisztító robot

Maytronics
918.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 19.

Távvezérelhető, automata lakossági medence tisztító robot. Padló, az oldalfalak és a vízvonal tisztításra.

Garancia: 4 év

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Magyar szerviz
Magyar szerviz
918.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Üdvözöljük a medencetisztítás egy teljesen új szintjén. A Maytronics Dolphin M 700 robotizált medencetisztító egyszerű kezelhetőségével és Wi-Fi® csatlakoztathatóságával értékes időt takarít meg Önnek. A MyDolphin™ Plus mobilalkalmazás segítségével testre szabhatja a tisztítási ütemterveket az Ön kényelmének és medencéje igényeinek megfelelően.

Az M 700 mesteri módon úgy lett megtervezve, hogy a padló, a falak és a vízvonal összehasonlíthatatlan súrolását biztosítsa. Egyedülálló érzékelővel rendelkezik, amely tájékoztatja Önt a vízhőmérsékletről.

 

Csúcstechnológiájú robot, amely a legtöbb kényelmi funkcióvalis rendelkezik, mint például a Pick-me-up funkcióvagy az 5 szintű szűrő telítettség jelző (FI szenzor). Applikáción keresztüli távirányítási lehetőség, amely során számtalan beállítás választható: késleltetés, tisztító programok,speciális heti időzítés vagy akár a kézi vezérlés.

A számtalan kényelmi funkció melllett egyedülálló, hogy a víz hőmérsékletéről és a szűrő állapotáról is (FI szenzor) visszajelzést ad. Az FI szenzor több fokozatban jelzi a szűrő telitettségét, amely elősegíti a szűrő megfelelő időben történő tisztítását és ezáltal növeli az élettartamát. Az M700 kíválóan tisztítja az aljzatot, az oldalfalakat és a vízvonalat is. A távirányító egység könnyen kezelhető és exkluzív megjelenésű.

 

Kábel csavarodást megelőző rendszer

A kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

Termék jellemzők

FŐBB PARAMÉTEREK

 • Ajánlott medencehossz: 15 méter
 • Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
 • Távirányítás: Mobil app van, távirányító opcionális
 • Működési ciklus: 1,5 / 2 / 2,5 óra
 • Optimális heti használat: 4-5 alkalom
 • Szűrés: Többrétegű szűrő + 2 panel
 • Kábelhossz: 18 méter
 • Szívóteljesítmény: 19 m3/h
 • Vezeték csavarodás gátló: Van
 • Súly: 11 kg
 • Caddy: Van
 • Garancia: 48 hónap

CLEVERCLEAN TECHNOLÓGIA
A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló, az oldalfal és a vízvonal minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra.

3D SZŰRÉS

Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így biztosítva a leghatékonyabb tisztítást.

POWER STREAM MOZGATÁSI RENDSZER
Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.

TÁVIRÁNYÍTÓ ÉS APPLIKÁCIÓ

Könnyen kezelhető, köszönhetően a távirányítójának és a MyDolphin Plus applikációnak. A robot megközelíti a medencce szélét, hogy ön könnyen kiemelhesse. Ne a kábellel húzza ki a robotot a medence szélére, hagyja, hogy az magától kijöjjön.

A mobil alkalmazás „Pick me up” módja is lehetővé teszi, hogy a medence szélén várakozzon. A gyors, tiszta vízkieresztés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!