Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dolphin Supreme Bio

Maytronics
1.021.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 19.

Családi és közületi medencék padló-, az oldalfalak- és a vízvonala tisztítására. Ajánlott medencehossz 50 m.

Garancia: 24 hónap

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Magyar szerviz
Magyar szerviz
1.021.000 Ft
Menny.:db

Leírás

A Dolphin Supreme Bio csúcsminőségű tisztítási teljesítményt nyújt, a bevált Dolphin automatizált medencetisztítási technológiával és olyan speciális funkciókkal, amelyekkel leküzdhetők a bio- és természetes medencék kihívásai.

A Bio automata medencetisztító robot segítségével hihetetlen hatékonysággal tisztíthatók a manapság egyre népszerűbb bio medencék, amelyek jellegüknél fogva fokozottan szennyezettek lehetnek.

Akár 15 méteres, speciális tisztítási igényű bio medencék tisztítására alkalmas, Bio Suction aktív kefével, szívótömlővel, melynek segítségével közvetlenül eltávolítható a szennyeződés, valamint háromféle medencevíz-típusnak megfelelő szűrő választható. A Dolphin Bio robot tisztítja medencepadlót, az oldalfalat és a vízvonalat egyaránt. Könnyen tisztítható hálós és ultra finom szűrőkazettával rendelkezik.

Caddy

Hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa.

De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

A szívócsövet külön kell rendelni

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!